Chec mozaic

de Bucataras Medi in Aperitive / Garnituri, 26 Mar 2012 | 13425 vizualizari

 

Exista o multitudine de variante de chec sarat iar mie imi place ca de fiecare data cand ma gandesc sa fac acest aperitiv sa incerc o noua reteta.De fapt ne jucam,ca sa spun asa,cu ingredientele.In rest,nimic deosebit.Va recomand aceasta reteta in care adaugam si ceva vin........are un gust aparte.

 

INGREDIENTE

  • 250 g faina
  • 1 plic praf de copt
  • 4 oua
  • 150 ml ulei
  • 150 ml vin alb sec
  • 150 g masline fara samburi feliate
  • 150 g sunca de curcan
  • 2 ardei grasi rosii
  • 1 cutie mica cu mazare
  • 200 g cascaval
  • 1 ou
  • Pentru uns forma unt faina
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec mozaic:

Se amesteca faina cernuta in prealabil cu praful de copt. Incorporam rand pe rand ouale, apoi putin cate putin uleiul si vinul.

Taiem cubulete sunca ,ardeiul gras il curatam si il taiem si pe el cubulete.

Radem jumatate din cantitatea de cascaval.

Toate aceste ingrediente se adauga pe rand in compozitia de mai sus. Amestecam bine pentru o buna omogenizare.

Ungem cu unt o forma(eu am folosit una de chec) ,o tapetam cu faina  si turnam compozitia de mai sus.

Radem cascavalul ce a ramas .Batem bine un ou si adaugam cascavalul ras.Amestecam si apoi turnam deasupra compozitiei.Dam la cuptor  pentru circa 45-50 min.

Scoatem din cuptor si lasam sa se raceasca. Scoatem checul pe un platou si apoi taiem felii potrivite.

Daca ti-a placut reteta noastra "Chec mozaic" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (76)

Bucataras Medi 1

27.04.2012, 09:16

Criiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiis..............muuuuuuuuuuuuuuuuuuuultumesc frumos,esti o scumpa!

Bucataras Medi 1

27.04.2012, 09:20

Lia,multumesc frumos !

Bucataras Medi 1

27.04.2012, 09:22

wow Gaby.........cum stii tu sa ma binedispui......si cand te gandesti ca nu vroiam sa deschid de teama sa nu fie ceva virusi..........multumesc fata draga mie!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

  Limonada a la Cleme - racoritoare si plina de vitamine

pe 02.05 la 20:10

Carrot cake reteta de tort de morcovi cu crema de branza

pe 02.05 la 14:02

Plăcinte cu carne - aperitiv gustos cu carnea rămasă

pe 02.05 la 11:25

Tiramisu la pahar cu cozonac - Rețeta unui desert ușor și delicios

pe 02.05 la 10:57

Cornulețe fragede - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 02.05 la 10:21

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Chec aperitiv a la Ela